Beskrivelse:

Med et ladetørringssystem fra EcoHolt, skal høet ikke vendes på marken. Det giver muligheden for at fjerne grovfoderet fra marken inden det er tørt, og derved bevare så meget næring som muligt. Derudover nedsætter det også risikoen for iblanding af jord og sten, og sørger dermed for at grovfoderet bevarer den mest optimale kvalitet og holdbarhed.

Marktørret hø er ofte særligt eksponeret for alle de uønskede gerninger dårligt sommervejr kan føre med sig. Ladetørring af grovfoder skaber derfor større sikkerhed, da vejret ikke har mulighed for at ødelægge årets slet. Ladetørring sikrer også mere optimale fremspiringsforhold for næste slet, da man ikke skal vende høet, og derfor får minimale overkørsler på marken.

Godt hø er dyrt, og det er derfor gavnligt at anskaffe sig et ladetørringssystem. Det gælder både dem der bruger grovfoder til egne dyr, samt dem der sælger det videre.

Hay-dry er modulopbygget i komposit, hvilket sikrer en fornuftig anskaffelsespris.
Anlægget er designet sådan at man kan starte med så mange moduler man ønsker, og derefter påmontere ekstra moduler når behovet bliver for det. Derudover kan adskilles uden værktøj, og stables side om side, uden for sæson. Dette er ikke kun takket være det innovative system, men også den lette vægt på komposit-plasten. Det er altså slidstærk og holder formen, samtidig med at være letvægtig og nemt at transportere.

Med et høtørringsanlæg i laden kan høet altså tages tidligt ind, og sluttøringen kan styres indtil høet har en optimal kvalitet.

Et tørringanlæg behøver ikke være dyrt, pladskrævende og kompliceret. EcoHolt kan levere et anlæg der, allerede dagen efter, er klar til brug.

Klaus Holt skaffede sig i 2011 titlen som den første Danmarksmester i Hø, på et selvbygget anlæg.

Tryk her for printvenlig udgave af denne side
Specifikationer:
Længde: 2,15 meter
Bredde: 1,26 meter
Højde: 0,57 meter
Komposit plast
Grå

Bestil Nu

Kontakt Klaus Holt nu for at bestille et Hay-Dry høtøringsanlæg. Klik på knappen nedenunder for at komme til kontaktsiden, eller vælg kontakt i menuen.

info@ecoholt.dk / 23 44 83 12