Beskrivelse:

Hvis du allerede har tørret årets høst i vores HAY-DRY høtørringsanlæg, eller har købt dig til noget dejligt tørt grovfoder, er det så ærgeligt hvis det går til spilde i jord og mudder på folden.

Derfor har ECOHOLT udviklet STAY-DRY Foderhæk, som er den bedste kombination af en høhæk og en høklokke. Tidligere har det ikke været muligt at få sit grovfoder beskyttet fra både nedbør og jord, men med sin robuste bund, og matchende top gør STAY-DRY høhækken lige netop dette muligt.
Nu er det slut med wrap og hø spredt over hele marken kort tid efter det er blevet kørt ud, og risiko for skader fra plastikindpakning og net.

ECOHOLT’s STAY-DRY foderhæk er den optimale opbevaring og beskyttelse af grovfoder, da den beskytter fra top og bund, er uden skarpe kanter, og så er den også rigtig holdbar.

Specifikationer:
Højde: 2,05 meter
Diameter: 2,3 meter
Komposit plast.
Grå.

 • Effektivitet

  STAY-DRY’s solide bund, sider og top sikrer den bedste beskyttelse af dit grovfoder i det danske vejr, hele året rundt.

 • Sikkerhed

  Stay-Dry er rund i kanterne og bliver stående hvor den er. Det skaber ro i sindet for især unghesteejere og stævneryttere, da der ikke er nogle overflader at få skrammer på. Bunden af de 6 udsnit i høhækken er placeret lavt nok til at give dyret en naturlig ædestilling, og højt nok til at mindre dyr ikke kan komme ind i foderhækken når den er tom.

 • Holdbarhed

  STAY-DRY er fremstillet i komposit plast, og holder derfor formen i mange år, selv når den udfordres af hestetænder og tyrehorn. Det gør foderhækken til en økonomisk fornuftig løsning, da den svært går i stykker, men til gengæld minimerer spild af grovfoder.

 • Nem at bruge

  Låget kan nemt på- og afmonteres af to mænd eller kvinder, da komposit er meget let materiale. Det kan selvfølgelig gøres endnu nemmere med en traktor eller maskinlæsser.

Bestil nu

Kontakt Klaus Holt nu for at bestille en Stay-Dry foderhæk. Klik på knappen nedenunder for at komme til kontaktsiden, eller vælg kontakt i menuen.